Activiteiten

Elke zondag van 14h00 tot 17h00 is er een activiteit voor alle leeftijdsgroepen. Soms zijn er wel speciale activiteiten. Deze lichten we hieronder even toe.

Activiteiten:

- 12 januari

- 19 januari

- 26 januari

- 2 februari(GEEN ACTIVITEIT)

- 9 februari

- 16 februari=VRIENDJESDAG

Leidingsweekend
31 januari-2 februari

Zoals elk jaar gaan we in het eerste weekend van februari op leidingsweekend. We vertoeven in een gezellig huisje in Essen.

Hier treffen we de eerste voorbereidingen voor het langverwachte kleinkamp.Er zal dan ook geen activiteit zijn op zondag 2 februari. 9 februari staan we weer helemaal opgeladen voor jullie klaar met leuke activiteiten.

Provinciale fuif
15 februari

Op zaterdag 15 februari zullen de leiding en de 16+'ers een stapje in de wereld zetten. Op de provinciale fuif kunnen we samen met de andere KSA'ers een leuke avond beleven in de forty five. 

Vriendjesdag
16 februari

Zondag 16 februari houden we onze jaarlijkse vriendjesdag. Op deze dag moedigen we al onze leden aan om een vriendje of vriendinnetje mee naar de activiteit te nemen. De activiteit duurt een uurtje langer, namelijk van 13hOO tot 15h00.

Kleinkamp Hulst
7-10 april

De tijd is weer daar voor het langverwachte eerste kamp van het jaar. Dit jaar gaan we tijdens de paasvakantie naar Hulst. Voor meer informatie kan je de pagina kamp-info raadplegen.

POEPELOERE
22 februari

22 februari zal de tweede editie van onze fuif plaatsvinden.

Trip trap
14 -17 april

Trip Trap is een onmiskenbare belevenis vol grappige tochttechnieken, teambuildende fietsmomenten, een geweldige avondactiviteit in stad X en vooral veel pret en plezier. Trip Trap lijkt qua vorm en inhoud sterk op Joepie, met als enige verschil dat de stapschoenen vervangen worden door een stalen ros en de kilometerteller bij gevolg 4 maal zo hoog ligt.
Dit fietsavontuur vindt tweejaarlijks plaats in de tweede week van de paasvakantie en is voor de 16+'ers en jonghernieuwers (deel).

Doki Fun Festival
16 mei 

Doki Fun Festival is een speel en doe-festival voor de kleinste leden dat spel, leuke attracties en muziek overgiet met een fantasievol themasausje, zodat elke -12-jarige er zijn gading kan vinden. De leiding van de leeuwkes, pagadders en jongknapen zullen hierover tijdig communiceren. 

Jeugdbeweging

©2019 by KSA Eigenbilzen