Activiteiten

Elke zondag van 14h00 tot 17h00 is er een activiteit voor alle leeftijdsgroepen. Soms zijn er wel speciale activiteiten. Deze lichten we hieronder even toe.

Veiligheid van zowel de leden, leiding als de naaste omgeving staat voor ons op de eerste plaats. De recente uitbraak van het Covid-19/coronavirus maakt dat wij deze veiligheid niet meer kunnen garanderen. Wegens het advies dat we hebben gekregen van onze minister van jeugd Benjamin Dalle en KSA nationaal hebben we besloten om de wekelijkse activiteiten voorlopig te annuleren.

Geen activiteiten

Beste (oud-) KSA'ers, KSJ'ers en Em&Jee'ers!

Wij hebben beslist om onze receptie van ons 40-jarig bestaan, die normaal gezien 2 mei zou doorgaan, te verplaatsen naar een latere datum. Wij zijn genoodzaakt om deze beslissing te nemen door het Corona virus en de maatregelen die nu van kracht zijn. Aangezien dit een groot evenement is, willen we zeker niet bijdragen aan de verspreiding van het virus. Van zodra we een nieuwe datum vastgelegd hebben, zullen jullie snel een nieuwe uitnodiging in de bus krijgen. Wij kijken uit naar deze reünie en laten het virus de pret zeker niet bederven! Tot binnenkort!

De leiding

Kamp

Donk  2 juli -30 juli 

We bekijken in de loop van de dagen hoe wij de voorwaarden kunnen uitwerken voor ons groot-kamp en brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte!

Jeugdbeweging

©2019 by KSA Eigenbilzen