Activiteiten

Elke zondag van 14h00 tot 17h00 is er een activiteit voor alle leeftijdsgroepen. Soms zijn er wel speciale activiteiten. Deze lichten we hieronder even toe.

Activiteiten:

- 1 februari

- 8 maart

- 15 maart

- 22 maart

Kleinkamp Hulst
7-10 april

De tijd is weer daar voor het langverwachte eerste kamp van het jaar. Dit jaar gaan we tijdens de paasvakantie naar Hulst. Voor meer informatie kan je de pagina kamp-info raadplegen.

Trip trap
14 -17 april

Trip Trap is een onmiskenbare belevenis vol grappige tochttechnieken, teambuildende fietsmomenten, een geweldige avondactiviteit in stad X en vooral veel pret en plezier. Trip Trap lijkt qua vorm en inhoud sterk op Joepie, met als enige verschil dat de stapschoenen vervangen worden door een stalen ros en de kilometerteller bij gevolg 4 maal zo hoog ligt.
Dit fietsavontuur vindt tweejaarlijks plaats in de tweede week van de paasvakantie en is voor de 16+'ers en jonghernieuwers (deel).

Doki Fun Festival
16 mei 

Doki Fun Festival is een speel en doe-festival voor de kleinste leden dat spel, leuke attracties en muziek overgiet met een fantasievol themasausje, zodat elke -12-jarige er zijn gading kan vinden. De leiding van de leeuwkes, pagadders en jongknapen zullen hierover tijdig communiceren. 

Jeugdbeweging

©2019 by KSA Eigenbilzen